dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

„Alves döntése volt meglepő, nem Bonuccié”

„Alves döntése volt meglepő, nem Bonuccié”

A Juventus átigazolásokért felelős igazgatója, Beppe Marotta az Il Giornale munkatársainak adott nyilatkozatában leszögezte, hogy Leonardo Bonucci nem Allegri személye miatt döntött a távozás mellett, viszont Dani Alves döntése váratlanul érte.

„Dani Alves távozása jelentette az igazi meglepetést, mint derült égből a villámcsapás. Meghozta a döntését, miszerint a Manchester Cityhez fog igazolni, időközben azonban felbukkant a PSG. Voltak pillanatok, amikor összetűzésbe kerültünk, mivel én elvárom a játékosoktól, hogy tisztelettel legyenek a Juventus iránt.”

Az olasz válogatott védő, Leonardo Bonucci a nyáron elhagyta Torinót és az újjáépülő AC Milan csapatához csatlakozott. A transzfer, illetve annak gyors lefolyása rengeteg szurkolót sokkolt, azonban Marottát mindez nem érte váratlanul.

„Szeretném leszögezni, hogy Bonucci nem Allegri miatt döntött a távozás mellett, nem ő volt az oka. Készen álltunk erre a lépésre, mert a klub és a játékosok közötti beszélgetések során Bonucci többször is elégedetlenségét fejezte ki.”

„Allegri legjobb tulajdonsága az, hogy tisztában van a filozófiánkkal, nevezetesen a klub mindenek előtt. Véleményem szerint egy edző a klub igazgatói személyzetének részét képezi, mivel összhangban kell lennie a klub célkitűzéseivel. Az az edző, aki nem tartja ezt tiszteletben, annak nincs helye a Juventusnál, de Allegri tökéletesen beleillik az üzleti modellünkbe.”

„Nagy kihívást jelent, hogy mindig frissen tartsuk a csapatot, illetve tovább javítsuk azt. Figyelemmel követjük a pénzügyi előírásokat, mindemellett törekedünk a maximális sportteljesítmény elérésére. Már csak az a bizonyos hab hiányzik a tortáról, de a hat egymás után megnyert bajnoki cím és a három éven belül két Bajnokok Ligája-döntő bebizonyította, hogy jó döntéseket hoztunk.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció