dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

„Hagyják békén Dybalát!"

„Hagyják békén Dybalát!"

Beppe Marotta egyértelműen a Bajnokok Ligáját nevezte meg a klub célkitűzésének, illetve a csapat egyik legnépszerűbb játékosáról, Paulo Dybaláról beszélt nyilatkozatában.

„Nagyon nagy a nyomás Dybalán. Hozzászoktunk a kiemelkedő teljesítményhez, egy átlagos meccs után rögtön megjelennek az elégedetlen hangok. Valójában egy olyan játékosról van szó, aki a héten tölti a 24. életévét. Hagyjuk beérni és bajnokká válni. Fiatal korban egyszerűen elkerülhetetlen a formaingadozás.”

„Átigazolások? Nincsenek mély problémák, előre kell tekintenünk, szem előtt tartva, hogy versenyképesnek kell lennünk, kihasználva az adódó alkalmakat. Ez nem könnyű, mivel Juve szintű játékost kell találni.”

„A Juventusnál betöltött pozíciómnak megfelelően mindig a maximumot kell megcélozni, ez pedig kétségkívül a Bajnokok Ligája a számunkra. Kétszer is eljutottunk a döntőig, de a trófeát nem sikerült a magasba emelni. Éppen ezért idén is be kell jutnunk és egy kis szerencsével a végső siker is összejöhet. Scudetto? Egyértelműen kudarc lenne elbukni. Tekintve a keretünk erejét, hisszük, hogy mi vagyunk az esélyesek.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció