dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

„Ez volt az utolsó”

„Ez volt az utolsó”

Giorgio Chiellini megerősítette az olasz válogatottól való visszavonulását, és elismerően nyilatkozott a svédekről, akik kvalifikálták magukat a világbajnokságra, továbbá ezt a kiesést az Azzurri „nulladik órájának” nevezte el.

A San Siróban elért 0:0-s döntetlen nem volt elég arra, hogy megfordítsák az olaszok az odavágón elszenvedett 1:0-s vereséget, így a Nazionale 1958 óta először lemarad a VB-ről.

„Végül is azt kell mondjam, megérdemelt volt. Nem olyasvalaki vagyok, aki a szerencsébe vagy a bíróba kapaszkodik, gratulálnunk kell Svédországnak. Mindent beleadtunk, amit csak tudtunk, de ez nem volt elég, és ők jobban megérdemelték, mint mi” – mondta a Juventus védője a Rai Sportnak.

„Attól a szeretettől kell folytatnunk, amit Milánóban, de az egész országtól kaptunk. Igazán büszkék vagyunk mindenre körülöttünk, így még nagyobb csalódás, hogy nem sikerült elérnünk a célunkat.”

„Sok fiatal játékos van, akiknek a következő évek során ugyanarra a szeretetre és támogatásra lesz szükségük. Hosszú út vár még rájuk, és egy ilyen bukás után nagyon sok munkát kell elvégezni.”

„Az elmúlt három évben mindig kértük, hogy sose hagyja el a szeretet a Nazionalét. Olaszország újra el fogja kezdeni Marco Verrattitól, és sok más sráctól, akik a kilencvenes években születtek, akik még érettebbek lesznek a következő Európa-bajnokságra, ahol szerencsére néhány meccset otthon játszhatunk.”

„Biztos vagyok benne, hogy ha tudunk arra építeni, amit ma este láttunk, ez úgy fog tűnni, mint egy nulladik óra. Olaszország 60 éve nem hagyott ki vb-t, szóval ez egy hatalmas változás. A futball mindenkié, mi pedig mind egy új korszakot szeretnénk létrehozni.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció