dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

A JTV elnézést kért az Intertől

A JTV elnézést kért az Intertől

A Juventus hivatalos TV csatornája elnézést kért az Inter csapatától és a milánói klub szurkolóitól egyaránt, miután a JTV egyik vendége nem fogta vissza indulatait.

A hétvégén rendezik meg a Derby d’Italiát, azaz a Juventus-Inter szuperrangadót és ennek kapcsán a JTV műsorában az egyik vendég- aki jelentős pozíciót tölt be az Öreg Hölgynél- megdöbbentő kijelentéseket tett az Inter csapatáról.

Sandro Pelló, a Juventus kommunikációs igazgatója a következő kommenttel rukkolt elő a torinói klub hivatalos TV-csatornáján:

„Arról álmodom, hogy valaki eltemeti vagy száműzi őket a bolygóról. El kell venni tőlük az utolsó reménysugarat is arra vonatkozóan, hogy egyszer normális csapattá váljanak. Ott kell maradniuk a szennyvízcsatornában, ahol az elmúlt évek során voltak, a csatorna sötétségében bujkálva.”

Pelló később rájött, hogy kicsit messzire ment, ezért hivatalos Twitter-csatornáján keresztül kért bocsánatot az Intertől és a szurkolóitól.

„Sok Inter-szurkoló dühös és sértődött a szombati mérkőzés előtt. Néhány Juve-drukker szintén leszidott, amiért elragadtattam magam. Én csupán vicceltem, csak ugratásnak szántam, valószínűleg túl messzire mentem az eufória és a szórakozás hevében. A szennyvízcsatorna nem éppen egy kedves szó, nem kellett volna ezt mondanom.”

„Ha valakit megbántottam, attól elnézést kérek. Szombaton a pályán találkozunk majd egymással, ahol az egyik fél nyer, a másik pedig veszít. Bárki is fogja elhagyni vesztesen a pályát, azt úgyis gúnyolni fogják.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció