dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

„Mi vagyunk a Juventus”

„Mi vagyunk a Juventus”

A Juventus kapusa, Wojciech Szczęsny arról beszélt ma a JTV-ben, hogy a jó teljesítménye a csapatnak köszönhető és a továbbiakban pedig le kell győzni az Inter és az AS Roma csapatát.

„Az Inter ellen is egy jó mérkőzésre számitok,” -mondta Szcesny a JTV-ben.

„Nagyon nehéz lesz, de magabiztosak vagyunk, hiszen már négy meccs óta nem kaptunk gólt.”

„Ha nem jön közbe semmi, akkor a támadási lehetőségeinket kihasználva sokkal könnyebben tudunk győzelmet aratni, mert minden meccsen képesek vagyunk gólt szerezni.”

„Hazai pályán játszunk két nagyon fontos mérkőzést és ez feltüzel minket. Győznünk kell az Inter és a Roma ellen is, mert mi vagyunk a Juventus!”

A lengyel játékos Gianluigi Buffon helyett került a kezdőcsapatba, aki kénytelen volt kihagyni a tegnapi BL-meccset. Szczęsny tegnap esti játéka általános elismerést keltett.

„Az első játékrész és a félidő vége rendben volt. A második félidő sokkal nehezebb lett, egy nagy helyzetnél időben és gyorsan hárítottam. Elégedett vagyok.”

„Kivel fogunk játszani a kieséses szakaszban? Nem félünk senkitől, Európa egyik legerősebb csapata vagyunk. Remélem, hogy egy angol csapattal találkozom, mert szeretném, ha egy nagy meccsen győznénk Angliában.”

/Kas Gyula/

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció