dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

Brazil a brazil helyett?

Brazil a brazil helyett?

Sajtóhírek szerint a Juventus kész megvásárolni az AS Roma fiatal védőjét.

Több olyan hír is napvilágot látott már a szezon kezdete óta, hogy a Juventus brazil védője, Alex Sandro a nyáron távozni fog a Chelsea vagy a Manchester United csapatához, hiszen egyik együttes sem sajnálna akár 60 millió eurót is fizetni a Juventus játékosáért.

A La Repubblica szerint a torinói klub hajlandó lenne az Alex Sandro eladásából befolyt összegből megvásárolni a szintén brazil nemzetiségű Emerson Palmierit 20 millió euró plusz bónuszokért az AS Roma együttesétől.

A Giallarossi december 23-án az Allianz Stadiumban lép pályára, s így az újság úgy véli, hogy az elsődleges egyeztetések már a meccs előtt megkezdődnek.

Emerson Palimeri jelenleg csak mellékszerepet kap a fővárosi csapatnál, miután a posztján Aleksandar Kolarovot favorizálja a csapat vezetőedzője, így vélhetően hajlana az átigazolásra.

(Emerson Palmieri mindössze 23 éves és a Santos FC csapatából került Olaszországba, ahol először a Palermo együttesében lépett pályára, majd visszakerült a Santoshoz kölcsönbe. 2015-16-ban már az AS Romanál volt kölcsönben, majd 2017 januárjában 2 millió euróért végleg megvásárolta játékjogát az olasz klub. Jelenlegi szezonban 1 mérkőzésen lépett pályára, a Serie A-ban pedig összesen 43 alkalommal, azonban májusban elszenvedett sérülése miatt csak közel egy hónapja térhetett vissza. – a szerk.)

Egy kis ízelítő Palmieri képességeiről:
{youtube}YfzIfulIqFc/{youtube}

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció