dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

"A Juve kezd belelendülni"

"A Juve kezd belelendülni"

Max Allegri a Sassuolo elleni 7-0-s hazai győzelmet követően csapata formájáról, a sérülésekről és a taktikai változtatásokról beszélt.

„Dicséret illeti a srácokat azért, ahogyan a mai találkozót lehozták, hiszen egy Coppa Italia elődöntőt követően benne volt a kockázat, hogy veszíteni fogunk a koncentrációból. De nem engedhetünk meg magunknak egyetlen botlást sem, mert a Napoli kiváló menetelést produkál. Fontos volt, hogy ma sikerüljön otthon tartanunk a három pontot, mert így még jobban le tudjuk szakítani az üldözőinket.”

„Nagyon örülök Gonzalo mesterhármasának és az egész csapat teljesítményének. Számos játékos kezdi elérni az ideális formáját. Blaise Matuidinél valószínűleg izomprobléma van, de vannak olyan játékosaink Claudio Marchisio és Paulo Dybala személyében, akik egyre közelebb kerülnek a megfelelő állapotukhoz. Blaise nem lesz ott a Tottenham elleni meccsen. Ugyanakkor Barzagli Khedira és Rugani esetében nincs probléma. Costa is visszatérhet már pénteken, így megvannak a szükséges játékosaink a meccsekre.”

„Teljesen eltérő év ez a Juventusnál, mint az előzőek. Egyetlen taktikai rendszerrel kezdtünk, de most már egy másikat használunk, és szerintem újra változtatások lesznek a csatársorban, mert több olyan játékos is van a csapatban, akik másfajta karakterrel rendelkeznek.”

„Nincsen semmiféle titok a sikerességünk mögött, egyszerűen csak jó minőséget képviselő játékosaink vannak, akik úgy akarnak nyerni, mintha ez lenne életük első bajnoki címe. Lőtávolban szeretnénk maradni a szezonhajrára is, így muszáj hoznunk az eredményeket.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció