dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

Köszi Pjanic!

Köszi Pjanic!

Max Allegri viccesen megköszönte Miralem Pjanicnak, hogy megsérült, majd leállította a spekulálókat.

„Köszönetet kell mondanom Pjanicnak, mert a sérülése által változtathattam.” – mosolygott Allegri a Mediaset Premium kamerái előtt.

„Douglas Costát mindenképp be akartam állítani, nem ilyen hamar, de a terv része volt. A Sampdoria középen erőltet mindent, így ki kellett szélesítenünk a pályát.”

„Egyáltalán nem dőlt el ezzel a Scudetto. Mindenkinek meg akarom köszönni a mai teljesítményét, mert nem könnyű egy olyan meccs után újra pályára lépni, mint a szerdai volt.”

„Jól koncentráltunk, nyugodtan, és intelligensen játszottunk. A többit elintézte Pjanic! Csak egy kis nyilallást érzett a combjában, az volt a legokosabb döntés, ha nem erőltetjük tovább.”

Höwedes

„Ez egy nehéz meccs volt. Sajnos neki tragikus éve van a sérülések miatt, nem volt könnyű megtalálni a megfelelő időpontot, hogy kezdessem, de Lichtsteiner sokat játszott Madridban, így pihennie kellett.”

Csupán a második pályára lépése volt a szezonban, de már be is talált egy csukafejessel.

„Megvan benne a technikai képzettség ahhoz, hogy itt játsszon. A válogatottban ő az első számú védő, és most egy különleges gólt szerzett. Boldog vagyok, megérdemelte. Ő egy nagyon szerethető ember, és nagyon sokat várt erre.”

6 pont az előny a bajnokságban, jövő héten pedig következik a bajnoki döntő, Juventus – Napoli!

„Hihetetlen szezonjuk van, még mindig mögöttünk vannak szorosan, de azt hiszem, hogy a következő két mérkőzés eldönti a Scudettot.”

Allegri azt is elhintette egy sajtótájékoztatón, hogy még beszélnie kell a vezetőséggel a folytatásról.

„Talán félreértettek. Csak annyit mondtam, hogy minden évben ilyen tájban ülünk le megtervezni a jövőt. Boldog vagyok itt, teljes összhangban a klubbal. Elmegyek nyaralni, ahogy elkezdődik az átigazolási időszak, ennyire komolyan él bennem a bizalom a vezetőkkel szemben.”

„Még el kell érnünk pár célunkat. Ha nem nyerjük meg a bajnokságot és az Olasz Kupát, talán nem is akarnak már engem! Úgy fogunk beszélgetni, ahogy mindig is beszélgettünk, minden évben, ebben nincs különbség.”

Előző cikk: « 6 pont!
Következő cikk: Eltörlik a kölcsönadási opciót? »

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció