dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

HIVATALOS - Giaccherini a Sunderlandhez igazolt

A Juventus a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Emanuele Giaccherini az angol Premier League-ben szereplő Sunderland csapatához igazolt. A játékos két éve szerepel a zebráknál, ezalatt két bajnoki címet és egy olasz Szuperkupát nyert Torinóban.

"A The Sunderland Association Football Club Limited megegyezett a Juventusszal Emanuele Giaccherini végleges szerződtetéséről 7.5 millió euró értékben, melyet az angol klub három részletben, a következő három évben fog megfizetni a tórinóiaknak. A tranzakció a 2013/2014-es pénzügyi évben körülbelül 3 millió euró nyereséget generál." - áll a zebrák közleményében.

A klub megköszönte a játékosnak mindazt, amit az elmúlt két év sikereiért tett, és megemlékezett arról a - sokak által sorsdöntőnek bizonyuló - gólról, melyet a Catania elleni meccs utolsó pillanataiban szerzett, ezzel is megindítva a végső offenzívát a 31. scudetto megszerzéséért. A klubban elért sikereinek köszönhetően az utóbbi időben Cesare Prandelli olasz válogatottjának is állandó tagja volt, részt vett a 2012-es Európa Bajnokságon, valamint idén nyáron a Konföderációs Kupán.

Grazie di tutto Giak!

További információk

  • Forrás: juventus.com

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció