dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Impresszum

JuventusHungary.hu története

 

Első fejezet: Az oldal története 2006-ban kezdődött és kezdetben jooolap.gportal.hu néven futott. Eleinte csak két ember szerkesztette, Zsé és KennyVice, majd később csatlakozott a stábhoz Bundipapa. Szorgos munkával sikerült elérnünk, hogy a korábban napi jelleggel mindössze 500 ember által látogatott oldalból 1500-as látogatottságot produkáló hírportál legyen. A G-Portál összesítési listáján ekkor a 4. leglátogatottabb oldal voltunk, sport kategóriában pedig a legnézettebbek. Hírek mellett ekkor (egy-egy vendég segítsége mellett) már különféle blogbejegyzések, játékos interjúk is megjelentek, nem beszélve a temérdek háttérképről, és letölthető videóról. Már akkor is igyekeztünk emelni a színvonalat, ám később rá kellett jönnünk, hogy a nagyobb céljaink megvalósítása érdekében bizony váltanunk kell.

Második fejezet: 2007. július 25.-n átköltöztünk a G-Portáltól az ATW-hez, és az oldal ekkor kapta meg a mai is használatos nevét, mégpedig a JuventusHungary-t. A teljesség kedvéért ekkor már juventushungary.atw.hu volt az elérhetőségünk. Mind külsőleg, mind pedig belsőleg sokat fejlődtünk, sok új menüpont és még több információ vált elérhetővé. Stábunk is bővült, bár némileg ki is cserélődött: Bundipapa és KennyVice maradtak, míg Zsé helyét Totti vette át, aki az oldal dizájnjáért és szerkezetéért volt felelős. Csatlakozott hozzánk bobix, valamint Dudu is, ezáltal még több hírt tudtunk publikálni. A látogatottság is növekedett, és bár pontos adataink sajnos nincsenek, olyan 1500-2000 egyedi látogatónál járhattunk napi szinten.

Harmadik fejezet: Totti később kilépett a stábból, helyét bobix vette át, aki nyomban új alapokra helyezte az oldalt, ami ezáltal stabilabb lett és sok új és egyben hasznos funkcióval bővült. A honlap rendszer mellett megváltozott az elérhetőségünk is, mivel sikerült bejegyeztetnünk a juventushungary.hu domaint. Ekkor már saját tárhelye is volt az oldalnak és bár a tárhelyszolgáltató(k) hibáiból történtek kisebb-nagyobb leállások, amivel párhuzamosan a látogatottság is visszaesett, sikerült átvészelni ezeket a nehéz időket és visszatérni.

Negyedik fejezet: NOrßYnhOE, majd Meighan csatlakozásával tovább bővült a stáb, hogy minél gyorsabban és minél több hír jelenjen meg az oldalon. Később, a jól ismert okok miatt, megszűnt a HJFS és az ő csapatukból Vélac és GerisZ is áthelyezte székhelyét hozzánk. Mindketten nagy erősítést jelentettek, hiszen Vélac mint designer, GerisZ pedig mint hírfordító vállalt oroszlánszerepet. Közben Ciro és Balla személyében moderátorai is lettek az oldalnak. Az utolsó csatlakozók kampat és Grande89 voltak. Előbbi a csatlakozása óta szinte mindenben részt vesz, míg Grande89 a hírek fordításánál vált hasznunkra. Az oldal megújulását követően a moderátori stáb bővítése mellett döntöttünk, ennek keretében került a Juventus Hungary csapatához romikaaa. A 2011/12-es szezon nyarán kambuc is csatlakozott oldalunkhoz.

Ötödik fejezet: Jelentős változás állt be oldalunk életében. A szerkesztő stáb alaposan kicserélődött, összesen 7 ember távozott. Az okokról nem beszélnénk… Helyükre azonban 10 ember érkezett. Az oldal designja megváltozott, és a szerkezete is némileg módosult. ’Kiszerveztük’ a Képtárat és a Videó tárat is, megszüntettük a fórumot és némileg finomítottunk a hsz rendszerünkön. Sor került az új stáb első találkozójára is, ami nagyon jó hangulatban telt és reméljük, hogy a soron következő téli JuventusHungary foci is ugyanilyen jó hangulatban telik majd. Ami a nézettségünket illeti, a csapat jó szereplésének köszönhetően egyre nézetebb az oldalunk, a GoogleAnalytics szerint a korábbi 3500-4000 egyedi látogatásból mára 4500-5000 lett, amit ezúton is köszönünk nektek! Továbbra sem állunk le, továbbra is igyekszünk megfelelni a Magyarország Legnagyobb Juventus Szurkolói Portálja titulusnak és azon leszünk, hogy mindent megtudjatok kedvenceitekről! 2013 nyarán pedig újabb változásra számíthattok majd!

staff kicsi

Név Feladatkör
PG főszerkesztő
bobix webmester
PG médiakapcsolatok
crow024 designer
Ruida szerkesztő
deddycool szerkesztő
Kbalazs2 szerkesztő
kini statisztikák, sérültek
bubsson címlapok
PG blogger
tegnaputan moderátor

Tiszteletbeli tagok: Totti, Grande89, Bundipapa, Dudu, TroGeee, Bianconeri87, Laccike, Dagobahrendszer, BuGiarDo, Leo, KennyVice


Partneroldalak

Juve Balkan

JUVENTUS Comunitatea fanilor din Romania

Fanklub Juventus Ceco e Slovacco

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció