dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Juventus Membership

Légy családtag a „Juventus Memberrel”!

Élvezd a csapat vendégszeretetét, és szerezz egyedi és megismételhetetlen élményeket. Fedezd fel az előnyeit annak, hogy az igazi „Bianconeri” közösség tagja vagy! A szerelem, amit a klubod iránt érzel, sohasem fog elmúlni. Ezzel a kártyával olyan közel kerülhetsz a Juventushoz, amennyire még elképzelni sem tudod.

A jelentkezés hozzánk most sokkal könnyebb! Néhány pillanat alatt be tudod állítani a saját profilodat a juventus.com felületén. Ehhez nem kell mást tenned, csak regisztrálni az E-Member fül alatt. És ez csak a kezdet. Most, hogy ezt megtetted, 2 hónap ingyenes „Juventus Premium Membership”-pel ajándékozunk meg.

Lejár a szurkolói kártyád? Újítsd meg!

A „Stadium Member” a szurkolói kártyád, a személyes útleveled, aminek a segítségével a meccsnapokon könnyebben bejuthatsz akár a Juventus stadionba, akár más stadionokba Olaszországon belül. Ez az oldal abban segít neked, hogy ezt a kártyát megújíthasd. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ezt a funkciót csak olyan kártyákkal veheted igénybe, amelyek már lejártak.

Miután megújítottad a „Stadium Member” kártyádat, egy új, személyre szabott kártyát postázunk ki neked, amelynek a lejárati ideje 10 év és egy „Campioni d’Italia” felirat fogja díszíteni. Amellett, hogy kapsz egy útlevelet a stadionhoz, a kártya segítségével vásárolhatsz a stadionon belül, és hozzáférést biztosít a „Premium Member” tartalmakhoz is.

Köszönhetően ennek az ingyenes próbaidőnek, amit a profilodon tudsz aktiválni, beleláthatsz a prémium tagok világába: Láthatod az extrákat, a tevékenységüket, az eseményeiket, és még megannyi meglepetést, amit csak nekik hoztunk létre. Ezután a próbaperiódus után, lehetőséged lesz az eddigi kártyádat prémium kártyára változtatni, ha szeretnéd.

Emlékeztetjük azokat a prémium tagokat, akiknek a „Juventus Membership” már lejárt, hogy a megújítással automatikusan megújul a szurkolói kártya is, és egy újat postázunk, amelynek a lejárati ideje szintén tíz év lesz…

Kérjük vedd figyelembe, hogy azok, akik sohasem aktiválták a tagságukat a juventus.com „Member area” felületén belül, és azok, akik elfelejtették a belépési adataikat, azoknak „E-Member-ként” újra regisztrálniuk kell, mielőtt lehetőséget kapnak a kártya megújítására (nincs szükség újra végigmenni a „Stadium Member” regisztrációs folyamatán).

GYIK

Hogyan kaphatok új kártyát, ha ellopják, elhagyom, vagy eltöröm? (CartaSi szolgáltatást használók számára)

Ebben az esetben kérjük, hívd „CartaSi” szolgáltatásunkat a 800 16 15 45-ös számon, mondd be a teljes neved, adóazonosítódat, minden lehetséges otthoni elérhetőségedet. Ahhoz, hogy új, tíz évre szóló kártyát kapj, ki kell fizetned 10€-t postai úton a 81522708-as számlaszámra JUVENTUS F.C.-t írva a megjegyzéshez. A fizetés okához írd be a vezeték és keresztneved. Amint a pénz megérkezett, kérjük küldd el a számlát a 011/2238701-es fax számra, Claudiának. Az új kártyád a házadhoz lesz postázva.

Hogyan kaphatok ilyen esetekben új kártyát, ha nem vagyok CartaSi tag?

Küldj egy emailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre megjelölve, hogy mi az új kártya igénylésének az oka. Ahhoz, hogy új, tíz évre szóló kártyát kapj, ki kell fizetned 10€-t postai úton a 81522708-as számlaszámra JUVENTUS F.C.-t írva a megjegyzéshez. A fizetés okához írd be a vezeték és keresztneved. Amint a pénz megérkezett, kérjük küldd el a számlát a 011/2238701-es fax számra, Claudiának. Az új kártyád a házadhoz lesz postázva.

A nagy nyugat-európai klubokhoz hasonlóan, a Juventus is bevezette a Membership tagságot, amellyel az Öreg Hölgy szimpatizánsai közelebb kerülhetnek szeretett csapatukhoz. E Membership tagságnak különböző változatai (E-Member, Stadium Member, International Premium Member, J1897) vannak, amelyeket menüpontokra bontottunk szét. A menüpontok alatt megismerkedhettek a Membership fajtákkal, a velük járó szolgáltatásokkal és egyéb előnyökkel, lehetőségekkel. Mindemellett az Útmutató menüpont alatt a regisztrációban is igyekszünk segítséget nyújtani.

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció