dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

International Member

Az International Premium Member előnye, hogy első kézből élheted át a Juventus iránti szenvedélyedet, és úgy érezheted, Te vagy a Juventus világának közepe. Exkluzív pályázatokon keresztül eljuthatsz Torinóba, hogy találkozz a csapattal, elővételben megveheted a jegyeket, az új tagok ajándékként megkapják a hivatalos pólójukat, exkluzív tartalmakat és sok minden mást.

Előnyök és szolgáltatások csak neked

Exkluzív elővásárlási jog
Ha a Juventus otthon játszik, akkor te a nem hivatalos tagok előtt, elővételben megveheted a jegyeket. Használd az exkluzív elővásárlási jogodat, hogy biztos ott legyél a stadionban, hogy bíztasd a kedvenc csapatod.

Repülj Torinóba
Repülj Torinóba, hogy találkozz a csapattal. A „Fly to Turin” egy verseny, amelyen csak a nemzetközi prémium tagok vehetnek részt, és amelyben a klub vendégeként, a győztesek felfedezhetik Torinót, ellátogathatnak a stadionba, a Juventus Múzeumba, és találkozhatnak a játékosokkal a meccs után.

Üdvözlő csomag
Az Üdvözlő csomagot az otthoni címedre fogod megkapni és sokkal több, mint egy üdvözlő ajándék, ugyanis a következő egyedi termékeket tartalmazza: a 31. bajnoki címet ünneplő zászlót, JuventusMembership márkájú egérpadot, de elsősorban egy különkiadású DVD-t, amely tartalmaz egy exkluzív interjút, a klub elnökével, Andrea Agnellivel.

Dedikált mez
Az új tagoknak minden hónapban egyedülálló lehetőségük adódik; megnyerhetnek egy eredeti Juventus mezt, amelyet a játékosok dedikáltak. Ez egy egyedi mez, amelyet bárki viselni szeretne, hogy megmutassa a csapattal szembeni elkötelezettségét.

Hozzáférés exkluzív tartalmakhoz
Videók, fotó galéria és hírek csak neked: fedezd fel, mi folyik a színfalak mögött a Juventus háza tájékán, hozzáférhetsz exkluzív tartalmakhoz, hogy még közelebb kerülj a klubhoz.

… és még
Amikor a csapat külföldön játszik, vegyél részt a „Meet & Greet” programban együtt a játékosokkal, hogy fotókat és autogramokat szerezhess. Továbbá vásárláskor 10%-os kedvezményre vagy jogosult, valamint 16%-os kedvezménnyel vásárolhatsz jegyeket a múzeumba, és a klub hivatalos partereinél is 16%-os kedvezménnyel vásárolhatsz.

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció