dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

J 1897

Találkozó a felső vezetéssel
A J1897 tagoknak exkluzív lehetőségük adódik részt venni a klub által megszervezett találkozókon, amelyeken találkozhatnak és elmondhatják a véleményüket a Juventus felső vezetésének. Ez a megtiszteltetés csak a J1897 tagok számára érvényes.

Juventus Premium Club várólistán
A regisztrált J1897 tagok szerepelni fognak a hivatalos várólistán, hogy elsőként szerezhessék meg azt a season pass-t, amely a stadion legjobb helyeire szól. A várólista tetején lévő tagok különleges bánásmódban részesülnek a stadion Premium szektorába szóló season pass igénylésekor. A tagok elegáns és tekintélyes körülmények között élhetik át a hazai meccseket.

VIP vendéglátás
A J1897 tagsággal lehetőséged van arra, hogy egy különleges módon éld át a mérkőzéseket. Fedezd fel a luxust és a vendéglátást a Juventus Stadiumban, és egy különleges élményben lesz részed.

Együttműködés a Juventus partnereivel
Szolgáltatások, rendezvények, premierek és még sok egyéb tevékenység az év során, a J1897 tagság megadja a lehetőséget ahhoz, hogy a partnerekkel együttműködve fedezd fel a Juventust.

Személyes ügyfélszolgálati fiók
Fenntartott forródrót, ahol felvilágosítást kérhetsz, vagy asztalt foglalhatsz a J1897 Membership által szervezett eseményekre.

És ez még nem minden...
Kedvezmények és ajánlatok a klub partnereitől, fogászati ellátás a Blue Assistance jóvoltából, 10%-os kedvezmény minden hivatalos Juventus üzletben, és 16%-os kedvezmény Juventus Múzeum belépő vásárlásakor.

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció