dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Stadium Member

A Stadium Member tagsággal egy Juventus Szurkolói Kártya tulajdonosa lehetsz; utóbbi akár elektronikus pénztárcaként is szolgálhat a Juventus Stadiumban. A Stadium Member tagsággal két hónap erejéig hozzáférhetsz a Premium Member tagoknak fenntartott exkluzív tartalmakhoz és részt vehetsz a számukra meghirdetett rendezvényeken is.

Előnyök és szolgáltatások csak neked

Kéthavi ingyenes próbalehetőség
A próbaidőszak lehetővé teszi a hozzáférést a Premium Member Tagoknak vannak fenntartott kiváltságokhoz, emellett exkluzív videók és képgalériák várnak rád, megírhatod a véleményedet a legfrissebb hírekről, valamint részt vehetsz a legfrissebb a felméréseken és versenyeken.

Stadium Member kártya
Ez az a Szurkoló kártya, amely nélkülözhetetlen, ha otthon vagy idegenben szeretnél megtekinteni egy Juventus mérkőzést.

Személyes profil és hozzáférés a közösséghez
Regisztráláskor egy személyes profilt hozol létre, amelyen keresztül hozzáférhetsz a Juventus Membership közösségéhez, a Juventus egyetlen hivatalos közösségéhez.

Hivatalos hírlevél
Annak érdekében, hogy folyamatosan naprakész legyél a tagokat érintő összes új kezdeményezéssel és előnyökkel kapcsolatban.

Videó csevegés a játékosokkal
Itt találkozhatsz a kedvenc játékosaiddal, és élő közvetítésben kapcsolatba léphetsz velük az oldalon keresztül.

És ez még nem minden…
Barátkozz a tagokkal, csatlakozz csoportokhoz, hozz létre egy saját csoportot, lépj be a chat szobákba, hogy megvitasd a legfrissebb híreket.

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció