dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Útmutató

Az alábbi menüponttal szeretnénk segíteni mindazon magyar Juventus szurkolóknak, akik szeretnének Juventus Member taggá válni. A Juventus Member tagságnak többféle változata létezik, ezeket menüpontokra bontottuk, amelyekben megismerhetitek a különféle változatokkal járó előnyöket.

Ez az útmutató elsősorban a regisztrációban segít. Felvázolja annak menetét, illetve közli azon adatokat, amelyek a regisztráláskor szükségesek.

A Juventus Membership-be való regisztrálás kilenc lépésből áll. De nem minden Member tagsághoz szükséges végigmenni a kilenc lépcsőn. Ha például valaki csupán E-Member szeretne lenni, annak mindössze 4 lépést kell megtenni a regisztrációhoz. Ám, aki szezon bérlettel, ajándék kóddal rendelkezik, vagy bankkártyával előre fizetett, annak mindössze a nyolcadik lépésig kell teljesítenie a regisztráció tagsága aktiválásához.

Első lépésben (felhasználói adatok) minden esetben meg kell adni néhány személyes adatot, mint nicknevet, e-mail címet, jelszót, a teljes nevünket, nemünket, országot, illetve a nyelvet, amellyel a Juventus Membership honlapot használni szeretnénk (a két lehetőség az olasz, illetve az angol). Majd végül a ’Privacy’ résznél elfogadnunk a csillaggal bejelölt feltételeket. A Membership feltételeire és szabályzatára mindenképpen kattintsunk rá (Terms and Conditions), máskülönben nem engedi a rendszer kipipálni a negyedik csillaggal jelölt feltételt.

Második lépésben (e-mail cím ellenőrzése) a rendszer közli velünk, hogy az általunk megadott e-mail címre egy megerősítő linket tartalmazó üzenetet küldött, amelyre a mail címünkben kell rákattintanunk. A kattintást követően újfent a regisztráció második fázisánál kötünk ki, ahol a ’Prosegui’ (Continue) gombra kattintva tudjuk folytatni regisztrációnkat.

Harmadik lépésben (Membership választás) választhatjuk ki, hogy mely Member típusra szeretnénk előfizetni. E lépésben ismerhetjük meg a Member típusok árát, időtartamát, illetve az ezzel járó szolgáltatásokat.

E-MEMBER — Ár: 0,00 € — Időtartam: Korlátlan
Lehetőség adódik a Juventus.com-on böngészni bármit és a web site szociális szolgáltatásait (chat, fórum) megtekintésére, de aktívan nem lehet benne részt venni, vagy is nem szólhatsz hozzá a fórumhoz. Viszont 2 hónapig fizetés nélkül is lehetne használni a premium szolgáltatásokat, s ezt a két hónapot, egy az oldalon található gombbal lehetne aktiválni/elindítani.

STADIUM MEMBER — Ár: 15,00 € — Időtartam: Korlátlan
A StadiumMember-rel (amely tulajdonképpen a szurkolói kártyának felel meg) a juventus.com web site valamennyi szolgáltatása megtekinthető, használni azokat azonban nem lehet pont úgy, mint az előzőnél és ugyan úgy van lehetőség a 2 hónapos premium szolgáltatás aktiválására. A kártya érvényességi ideje 10 év.

PREMIUM MEMBER INTERNATIONAL — Ár: 65,00 € — Időtartam: 12hónap
A membership ezen változatával a juventus.com valamennyi szolgáltatása igénybe vehető. Emellett exkluzív fotók és videók tekinthetőek meg kedvenc bajnokaidról és aktív tagjai lehetünk a Juventus Membership közösségének, valamint részt vehetünk a Premium Member tagoknak szóló eseményeken.

J1897 — Ár: 130,00 € — Időtartam: 12 hónap
A J1897 Membership egyedülálló lehetőség, mind az olaszországi, mind pedig a külföldi szurkolók számára. A membership ezen változatával a juventus.com valamennyi szolgáltatása igénybe vehető. Emellett még exkluzívabb videók tekinthetőek meg kedvenc bajnokaidról és aktív tagjai lehetünk a Juventus Membership közösségének, valamint részesei lehetünk a Premium Member tagoknak szóló eseményeknek. Továbbá akár személyesen is találkozhatunk kedvenceinkkel.

Negyedik lépésben (személyes adatok) a regisztrációhoz szükséges további személyes információkat kell megadnunk, mint születési idő (nap/hónap/év), születési hely. Amennyiben csupán E-Member-sek szeretnénk lenni, úgy a ’Concludi’ (Complete) gombra kattintva véget is ér a regisztrációnk. Ellenkező esetben irány az ötödik lépés.

Ötödik lépésben (Lakcím és kapcsolat) további információkat kell megadnunk magunkról. Egészen pontosan az alábbiakat: lakcím, házszám, irányító szám, valamint beállíthatjuk azt is, hogy milyen nyelven kapjuk meg a regisztrációval járó úgynevezett ’Welcome Pack’-et. Ha mindez megvan, akkor kattinthatunk a ’Prosegui’ (Continue) gombra.

Hatodik lépésben (Érdeklődés) kiválaszthatjuk kedvenc játékosainkat (maximum tízet).

A hetedik (Számlázási adatok) - nyolcadik (Fizetés módja) - kilencedik (Megerősítés) lépésekben pedig a számlázással kapcsolatos információkat, a fizetési módot állíthatjuk be, illetve nézhetjük meg, míg a kilencedik lépésben a korábban beállított fizetési módot erősíthetjük meg.

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció