dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Küldetés

A Juventus egy professzionális, tőzsdére is bevezetett, futballcsapat; amely egyike a legnépszerűbb és legmegbecsültebb csapatoknak mind Olaszországban, mind nemzetközi szinten.

Az egyesület alapvető célja az, hogy biztosítsa a szurkolók szórakozásának lehető legmagasabb színvonalát azáltal, hogy folytatják a győzni akarás hagyományát, melyet a közel százéves dicsőséges történelmük során alapoztak meg.

E szándékot egy sor pontos szabály követésével kívánják megvalósítani, melyek az egyesület etikai kódexét alkotják és minden munkavállaló és tanácsadó hűen követ.

A főbb alapelvek között van az a szándék, hogy segítsék az sportetikát és áthidalják a távolságot a labdarúgás szakmai és üzleti része között, mialatt a végsőkig fenntartja a tiszteletet a szurkolók és a rajongók irányában.

A Juventus szintén törekszik arra, hogy biztos lábon álló kapcsolatokat tartson fenn részvényeseivel azáltal, hogy profitot termel számukra a Juventus márkanév fejlesztésével és a sportszervezet erősítésével.

A vállalat üzleti modellje javarészben a hazai és a nemzetközi versenyeken való részvételen alapul. A jövedelem fő forrásai a sportesemények, a Juventus márkanév és az első csapat arculatának hasznosításából kerülnek ki. Valójában a legjelentősebb bevételi források a televíziós és médiahasználati jogok értékesítéséből, továbbá a reklámfelületek eladásából származnak.

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció