dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Mezek

A Juventusnál bemutatták a 2016/17-es szezonra szánt mezeket, amelyeket már második éve az Adidas készít.

Hazai mez design

Az Adidas és a Juventus közös történelmének második fejezete vette kezdetét. A két fél 2015-ben kötött szerződést, amely alapján az Adidas 2021-ig fogja készíteni a zebracsíkos öltözéket.

A tavalyi klasszikus fekete-fehér csíkos hazai mezt követően ezúttal széles csíkozásban jeleníti meg a klub két fő alapszínét. A nadrág színe fekete lesz, két oldalán fehér csíkozással és az Adidas fehér logójával. A sportszár szintén fekete-fehér csíkozásban, rajta fehér Adidas logóval fog tündökölni, teljessé téve a mezgarnitúrát.

A mez lefutása felül egy fehér gallérral, rajta jobb oldalon egy fekete Adidas logóval kezdődik. A mez két oldalán az Adidas három csíkja fehérben fut végig fekete alapon, hogy egyfajta folytonosságot tükrözzön a nadrágon és a zoknin lévő csíkokkal.

homekit2016 17

A nevek és a számok feketék lesznek a mezen, és fehérek a nadrágon.

Az új authentikus szerelés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsabban és kényelmesebben mozoghassanak a pályán. A mez egy ultrakönnyű anyagból készült, amely nagyobb mozgási szabadságot és kényelmet biztosít anélkül, hogy veszítene a rugalmasságából és az ellenálló képességéből.

A replika mezek pedig a climacool technológiával, légáteresztő anyagból készültek, speciális öltésekkel, továbbá a rajtuk lévő apró lyukak elősegítik a test számára a folyamatos szellőzést. Ezek a mezek újrahasznosított poliészterből készültek, amelyek kevésbé környezetszennyezőek ezáltal fontos szerepet játszanak az Adidas „védd a környezetet” programjának népszerűsítésében.

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció