dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Zaza egyre közelebb a Valenciához?

  • Írta: Kbalazs2

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Valencia sportigazgatója Milánóban tárgyal a Juventus csatárának, Simone Zazának a szerződtetéséről. A spanyolok kölcsönbe, kivásárlási opcióval szeretnék elvinni a csatárt, ám a Juventus végleges transzfert akar 20 millió euróért.

zaza15

Bővebben...

Gustavo Franciaországba tart?

  • Írta: Kbalazs2

Gianluca Di Marzio szerint Luiz Gustavo, akit a Juventus, az AS Roma és az Inter is csak kölcsönbe hozna el, végül a francia Nice-ben köthet ki, miután ők véglegesen leigazolnák a játékost és ott korábbi edzőjével, Lucien Favre-val és egy korábbi játékostársával, Dantéval dolgozhatna újra együtt.

luizgustavovizjel1

Bővebben...

A zebrák kitiltották a Gazzetta dello Sport újságíróit

  • Írta: bubsson

A Juventus megtiltotta a La Gazzetta dello Sport két újságírójának, hogy részt vegyenek a Juve-Pescara bajnoki előtti sajtótájékoztatón. Habár azok érvényes újságíró-igazolvánnyal rendelkeztek, nem engedték be őket Vinovóba. A háttérben az van, hogy a zebrák vezetősége megelégelte az olasz rózsaszín sportnapilap kitalációit és hazugságait (az utóbbi hetekben például Buffon tagadta, hogy hosszú interjút adott volna a Gazzettának mindenféle csapatmegbeszélésről). Az újságírók szövetsége pedig feljelentette a Juventust. Mostantól mi sem fordítjuk a (2006 óta) kitalált történetekkel teletűzdelt címlapjaikat.

Bővebben...

Raiola mindent meg fog tenni

  • Írta: Kbalazs2

"Januárban, ha lesz rá lehetőség, minden tőlem telhetőt meg fogok tenni azért, hogy Matuidit a Juventushoz vigyem" - nyilatkozta a francia ügynöke, Raiola a La Gazzetta dello Sportnak.

matuidivizjel14

Bővebben...

Brozovic is a kiszemeltek közt volt

  • Írta: Kbalazs2

Marcelo Brozovic ügynöke az átigazolási időszak lezárultát követően megerősítette azokat a pletykákat, mely szerint ügyfele iránt érdeklődött a Juventus: "Volt érdeklődés a Juventus felől is, de az Inter ezt leállította."
brozovic01

Bővebben...

Zaza marad

  • Írta: Kbalazs2

Úgy tűnik, hogy a Juventus olasz csatára, Simone Zaza már biztosan nem fog a Wolfsburghoz igazolni, miután a németek hivatalosan is bejelentették, hogy leigazolták Mario Gomezt a Fiorentina együttesétől. Bár Zaza állítólag szeretett volna távozni, a két klub nem tudott megegyezni a vételárán és emiatt meghiúsult a transzfer.

zaza06

Bővebben...

Hivatalos: Isla távozik

  • Írta: Kbalazs2

A Cagliari együttese hivatalosan is megerősítette, hogy 4 millió euróért - amelyet három pénzügyi évben kell kifizetni a klubnak - leigazolták a Juventus chilei szélsőjét, Mauricio Islát, aki évi 900 ezer eurót fog keresni és kedvenc mezszámát, a hármast választotta.

islavizjel

Bővebben...

Belépés/Regisztráció