dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Rakitic és Buffon egymás iránti tisztelete

  • Írta: mikulalaci

A Barcelona horvát középpályása, Ivan Rakitic a holnapi mérkőzés sajtótájékoztatóján elmondta, hogy szívesen átadná helyét a Juventus kapusának, hogy méltóképpen zárja eredményes pályafutását.

Bővebben...

„Ez nem csak a gólokról szól”

  • Írta: MetomanX

A Juventus csatára, Paulo Dybala úgy gondolja, a formája állandósításán dolgoznia kell, de ragaszkodik hozzá, hogy az ő játéka nem csak a gólszerzésben merül ki. Erről is beszélt interjúja második részében.

Bővebben...

"Nem ígérek, mert nem csak rajtam múlik"

  • Írta: Kbalazs2

Paulo Dybala a jövőjéről, a Real Madrid ellen elveszített döntőről, a nagy álmáról valamint Paul Pogbáról és Dani Alvesről is beszélt a hosszú interjújának első felvonásában.

Bővebben...

„Az Inter megnyerheti a bajnokságot”

  • Írta: mikulalaci

A korábbi Inter-elnök, Massimo Moratti véleménye szerint egyáltalán nem utópisztikus gondolat, hogy az idény végén a milánói csapat áll majd a dobogó legfelső fokán.

Bővebben...

„Németország és Belgium lehet a példa”

  • Írta: mikulalaci

Andrea Barzagli a Sky Sport Italiának adott nyilatkozatában kifejtette, hogy az Olasz Labdarúgó Szövetségnek (FIGC) ki kellene dolgoznia egy hosszútávú tervet a következő tíz évre, ezzel is követve Németország és Belgium példáját.

Bővebben...

„Nem kapkodok a jövőmet illetően”

  • Írta: mikulalaci

A Juventus veterán hálóőre, Gianluigi Buffon az UEFA hivatalos honlapján megjelent nyilatkozatában elmondta, hogy alaposan át fogja gondolni, hogy a pályafutása után mivel szeretne foglalkozni.

Bővebben...

„A Juventus most 70 százalékos”

  • Írta: mikulalaci

Beppe Marotta a Sampdoria elleni mérkőzés előtt számos érdekes témában kifejtette észrevételeit. Többek között kitért Buffon távolmaradására, az olasz válogatottra és Paulo Dybalára is.

Bővebben...

„Ha igazán akarjuk, bárki ellen miénk a három pont"

  • Írta: Ruida

Giorgio Chiellini a csapat mentalitását bírálta a tegnapi, 3-2-es vereséget követően. A mindig harcos védő szerint amennyiben ezen a téren javulni tudnak, nincs olyan ellenfél a bajnokságban, aki megállíthatja a Juventust.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Belépés/Regisztráció