dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Ventura lehet, hogy jót tett az olasz focinak?

  • Írta: PG

Bármennyire furcsán hangzik, lehet Venturát nem kéne ugyan szenté avatni, de biztos, hogy sokat köszönhetnek ennek a középszerű képességekkel rendelkező edzőnek. Ez az ember elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a Squadra Azzurra dicstelenül leszerepeljen a kvalifikációs mérkőzéseken a svédekkel szemben, megtörve ezzel azt a gyönyörű sorozatot, amely során 60 esztendő minden világbajnoki torna részvevőjévé tette Olaszországot és nem mellesleg világbajnoki címeket szerzett.

Bővebben...

„Mozizás helyett inkább tanulok”

  • Írta: MetomanX

A Juventus védője, Giorgio Chiellini a pályán kemény hírneve ellenére azon kívül a legfelsőbb tanulmányi szinten is megállja a helyét, gazdaságból diplomázott a Torinói Egyetemen. Legutóbbi nyilatkozatából az akadémiai életébe nyerhetünk betekintést.

Bővebben...

„Fejlődtem az évek során”

  • Írta: MetomanX

A Juventus védője, Giorgio Chiellini a kemény munkában látja a siker kulcsát – „Sok tehetséget ismertem, akik nem hoztak meg áldozatokat azért, hogy azok a bajnokok lehessenek, akik lehettek volna.”

Bővebben...

"Túl sok kitalált történet születik"

  • Írta: tegnaputan

Chiellini össztűz alá került, amikor azt mondta, hogy a Pep Guardiola által bevezetett játékstílus tönkretette az olasz védőket, viszont az Juventus védője szerint félreértették őt.

Bővebben...

"Messi ellen egyedül nincs esélyed"

  • Írta: Kbalazs2

A Juventus veterán védője szerint egyetlen mód van arra, hogy megállítsák a Barcelona klasszisát, Lionel Messit, ugyanakkor kitért Buffon és a saját visszavonulására is.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Belépés/Regisztráció