A tippjáték szabályai

Részvétel
A tippjátékban kizárólag oldalunk regisztrált tagjai vehetnek részt. Tilos a többszörös regisztráció, vagy más fajta csalás megkísérlése. Sajnos technikailag nem volt megoldható, hogy összeszinkronizáljuk a szurkoló portál és a tippjáték felhasználói adatbázisát, ezért mindenkinek regisztrálnia kell a tippjáték oldalán, aki részt szeretne venni. Fontos, hogy ugyanazzal a felhasználónévvel és email címmel regisztráljatok, mint amivel a portálon is regisztrálva vagytok, ellenkező esetben érvénytelenítjük a jelentkezést. Amennyiben még a portálon sem vagy regisztrált felhasználó, úgy regisztrálnod kell mindkét helyen. Ezen szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól.
Tippek leadása
A mérkőzésekre tippelni csak a weboldalunkon keresztül lehet. A tippek leadásának semmilyen más módjára (e-mail, SMS, stb.) nincs lehetőség!
Tippek leadásának határideje
A tippek leadási határideje az egyes mérkőzések kezdete előtti óra (pld. egy 15:00 órakor kezdődő meccs esetén 14:00). Ha egy adott forduló több nap alatt zajlik le, akkor a későbbi mérkőzésekre még mindig lehet fogadni abban az esetben is, ha a forduló legelső mérkőzését már lejátszották. Példa: Az aktuális forduló mérkőzései pénteken, szombaton és vasárnap kerülnek lebonyolításra. Ha a pénteki mérkőzés(ek) véget is ért(ek), még lehet fogadni a hátralévő meccsekre.
Pontszámítás
A tippjeid kimenetelének függvényében a következőképp szerezhetsz pontokat:
EredményTippP
2:12:15
2:13:22
1:12:23
2:13:11
2:10:10