focivilag

Rugani a France Football 2016-os felfedezettjei között

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

Daniele Ruganit beválogatta a France Football a 2016-ban legtöbbre hivatott játékosokat felsorakoztató tizenegyébe. Jó hír lehet a csapat szurkolóinak, hogy nem csak egyedül képviseli a fekete-fehér színeket ezen a listán.

 A Juventus két csillaga, Daniele Rugani és Paulo Dybala szerepel a France Football európában játszó reménységeket felsorakoztató csapatában.

A sokáig csak a kispadot koptató reménység rögtön a kezdőben találta magát, míg Paulo Dybala nevére a csapat cseréi között találunk rá.

Ruganival együtt sok nagyszerű játékos neve található a listán, akik 2016-ban komoly nyomot hagytak fiatal koruk ellenére az európai futballban. Ők Gianluigi Donnarumma (Milan), Joshua Kimmich (Bayern München), Virgil Van Dijk (Southampton), Samuel Untiti (Barcelona), Adrien Rabiot (PSG), Renato Sanches (Bayern München), Ousmane Dembélé (Borussia Dortmund), Riyhad Mahrez és Jamie Vardy (Leicester).

A 16 főből álló listán szerepel még a cserék között Dybala mellett a liverpooli Sadio Mané, a Red Bull Leipzig játékosa, Timo Werner, a monacoi Thomas Lemar, és a West Ham United középpályása, Dimitri Payet.

Facebook hozzászólások

[wpdevart_facebook_comment curent_url=\" $post_url \" order_type="social" title_text="" title_text_color="#000000" title_text_font_size="16" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="none" count_of_comments="15" ]

Szólj hozzá Te is

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!