focivilag
Benatia

Benatia: „Allegri átvert engem”

2 perces olvasási idő

A korábbi Juventus játékos, Medhi Benatia szerint Max Allegri átverte Őt és egy másik korábbi edzőjéről, Pep Guardiáról is szó esett.

Benatia 2019 januárjában hagyta ott a Juvét, a katari Al-Duhail kedvéért. E lépését azzal indokolta, hogy Allegri alatt nem kapott annyi játéklehetőséget, valamint az olasz mester csak hamis ígéretekkel áltatta a marokkóit.

„Ő egy remek edző és egy jó ember. Semmi gondom nincs vele, vagy bárki mással. Csak szimplán hamis ígéretekkel áltatott. Az előszezonbeli amerikai túrán azt mondta, hogy én és Chiellini leszünk a kezdők, míg Bonucci ki nem érdemli a helyét a kezdőben. Kétszer is gólt szereztem az olasz kupadöntőn és a szerződéshosszabbításomról beszéltünk. Aztán zsinórban négyszer végig a padot melegítettem. Felültetve éreztem magam, és kijelentettem, hogy nem vagyok hajlandó a csapatban játszani, amíg Allegri az edző.”

Ugyanakkor egyértelműen kijelentette, hogy nincsenek rossz érzései a klubbal kapcsolatban, különösképp nem Cristiano Ronaldo iránt.

„Tökéletes a kapcsolatom a csapattal. Mai napig hallok róluk. Ronaldo az abszolút a legjobb, játékosként és emberileg is. Mindenkinél gyorsabban gondolkozik, akár a pályán kívül is. Örülök, hogy a barátomnak tudhatom, és a legjobbakat kívánom neki.”

A 33 esztendős bekk a Bayern München színeiben játszott Pep Guardiola kezei alatt is, illetve Maurizio Sarriról is ejtett pár szót.

„Taktikailag, Ő a világ legjobb edzője, nincs hozzá hasonló. A játékosokkal való viszonya, azonban nem nyűgözött le. Tökéletesen megfelelne a Juventusnál, de úgy vélem, hogy Sarri is tökéletes elképzelésekkel rendelkezik.”

„Ez az év egy kissé bonyolultabbra sikeredett a Juventusnál, de a változáshoz mindig türelem szükséges. Nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy még mindig talpon állnak az összes versenysorozatban. Tehát az eddigi teljesítményük jónak tekinthető. Nem hiszem, hogy jelenleg tisztességes más edzőkről beszélnünk, a Bianconerinél megfelelő ember dolgozik.”

Forrás(ok): football-italia.net

Facebook hozzászólások

[wpdevart_facebook_comment curent_url=\" $post_url \" order_type="social" title_text="" title_text_color="#000000" title_text_font_size="16" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="none" count_of_comments="15" ]

Szólj hozzá Te is

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!